Hírek

Őszi kirándulás bérautóval

Az őszi szünet ideális lehet néhány napos kirándulásra és pihenésre, amelyre ajánlott idejében bérautót foglalni. A vírushelyzetre való tekintettel a Móra Kft. autói minimum 10 napra kölcsönözhetőek, de ez azt jelenti, hogy az egyébként is kedvező árakra plusz akció érvényesíthető, így mindenképp érdemes megfontolnunk az ajánlatot.

Tovább

Az autóbérlés előnyei

Bár a legtöbben csak akkor gondolnak országon belüli autóbérlésre, ha saját járművük szerelőhöz kerül, vagy a műszaki állapota nem enged meg egy hosszabb utat, több más helyzetben is jól jöhet egy kölcsönautó. Érdemes lehet gyakrabban megfontolni a bérlést, mert az előnyök között szerepel az is, hogy akár spórolhatunk is az autókölcsönzéssel.

Tovább

Autóbérlés nyáron – Mire figyeljünk?

A ragyogó nyári időben sokkal szívesebben indulunk útnak, látogatjuk meg a rokonokat vagy fedezzük fel az ország különböző pontjait. Ha hosszabb útra tervezünk menni, akkor mindenképp érdemes megfontolni az autóbérlést. Előfordulhat, hogy a bérautó saját gépjárművünknél műszakilag jobb állapotban van és biztonságosabb, a tömegközlekedésnél pedig jóval kényelmesebb.

Tovább

Nyaralás belföldön bérautóval

A veszélyhelyzetnek hivatalosan is vége, így bátran megtervezhetjük belföldi nyaralásunkat. Ha nem áll rendelkezésünkre saját jármű, akkor sem kell buszon vagy vonaton zötykölődnünk. Az ország bármely pontját is válasszuk, bérautóval kényelmesen eljuthatunk oda.

Tovább

Tavasszal is vezessünk biztonságosan

Az, hogy már nem kell havazástól és jég borította utaktól tartanunk, még nem jelenti azt, hogy kevésbé kell figyelmesnek és óvatosnak lennünk az utakon. Minden évszaknak megvannak a maga veszélyei és szeszélyei, amiket szem előtt kell tartanunk, ha épségben szeretnénk hazaérni. Akár saját, akár bérautóval utazunk, érdemes megfogadnunk néhány tanácsot, különösen akkor még nem vagyunk túl rutinos sofőrök vagy egyszerűen csak ritkán ülünk autóba.

Tovább

Mikor lehet szükség bérautóra?

A legtöbben nyaralásunk során kölcsönzünk először autót, amikor külföldön tartózkodunk, ahova busszal vagy repülővel érkeztünk, de a kint töltött idő alatt szeretnénk gyorsan, kényelmesen eljutni több helyre is a környéken. Viszont vannak olyan helyzetek, amikor saját országunkon belül is szükségünk lehet egy bérautóra, akár néhány napra, akár hosszabb távon.

Tovább

Autóbérlés a koronavírus ideje alatt

Egyeseket hidegen hagy, mások pedig félnek tőle, amely első sorban a média hatásvadász híreinek és pánikkeltésének tudható be. Ami biztos, hogy a koronavírus jelen van Magyarországon is. Aggodalomra nincs ok, de ajánlott megfogadni a kormány tanácsait ahhoz, hogy a lehető legkevesebb ember fertőződjön meg.

Tovább

Úticélok szerelmeseknek Valentin nap alkalmából

Nem feltétlen kell saját autóval rendelkeznünk ahhoz, hogy kényelmesen bejárhassuk az ország szebbnél szebb helyeit. Egy bérautó tökéletesen megfelel erre a célra. Segítségképp összegyűjtöttünk néhány helyet, amelyet érdemes kettesben meglátogatni hosszabb-rövidebb időre. Természetesen nem csak Valentin napon, hanem bármikor az évben.

Tovább

A tömegközlekedés és az autóbérlés lehet jó páros

Autóval utazni sok esetben kényelmesebb, ez vitathatatlan. De azok számára, akik a fővárosban élnek, sokszor okozhat bosszúságot az autós közlekedés. Ebből kifolyólag érdemes lehet átgondolni, hogy hosszútávon kedvezőbb feltételei lehetnek számunkra a tömegközeledésnek, ha azt autóbérléssel kombináljuk.

Tovább

Bérautóval biztonságosan télen is

A tél velejárója a köd, a csapadék (eső, illetve hó formájában is), valamint a jég is. Vagyis sokszor rosszak a látási viszonyok, csúszósak az utak, ezáltal gyakoribbak a balesetek. Az a tapasztalat, hogy már néhány centi hó is komoly fennakadást tud okozni. Ezért nagyon fontos, hogy az autó, amivel közlekedünk, megfelelő műszaki állapotban legyen, és mi is alaposan felkészüljünk, óvatosan vezessünk.

Tovább

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: