4+7 ok, amiért érdemes autót bérelni

Az autóbérlés sokszor olcsóbb, mintha megvásárolna egy gépkocsit saját részre, de hogy pontosan mik az érveink az autókölcsönzés mellett, most megmutatjuk:

 1. Az autókölcsönzéssel megspórolhatja a kocsi árát, azátírási díjat, a kötelező biztosítást, a súly- és gépjárműadót, az elkopott gumiabroncs, illetve az időközben meghibásodott alkatrészek árát, valamint a szervízdíjat. Tehát, ha évente csak pár napra van szüksége autóra, akkor mindenképp ajánlott az autókölcsönzés mellett dönteni.
 2. Amennyiben rendszeresen használja járművét, előfordulhat, hogy az váratlanul meghibásodik, és napokra szervizben kell hagynia. Ilyenkor is tökéletes megoldás az autóbérlés, hiszen sokkal komfortosabb, gyorsabb, kötetlenebb, és hosszú távon olcsóbb is a tömegközlekedéssel vagy a taxival szemben.
 3. Ha kisméretű személyautója van, de szeretne több napra elutazni a családdal, akkor valószínűleg egy nagyobb gépjárműre lesz szüksége. Autókölcsönzőnkből bérelhet városi kisautót és tágas, családi autót is.
 4. A külföldről érkezőknek is bátran ajánljuk, hogy a zsúfolt tömegközlekedés és a drága taxik helyett inkább az autóbérlést válasszák, hiszen kényelmesen és kedvező áron utazhatnak vele az országban bárhová.

De miért pont tőlünk béreljen autót?

 1. Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. 2005-ben alakult meg, így ma már 11 éves tapasztalattalrendelkezünk az autókölcsönzésben.
 2. Minden kedves bérlőnk kívánságát és kérését rugalmasanteljesítjük. Igyekszünk mindenki igényének megfelelni és eleget tenni.
 3. A napi díjat a bérautó átvételétől számítva 24 órás periódusokban számoljuk, így akár 1 napi bérleti díjat is megspórolhat.
 4. Kisgyermekes bérlőinknek ingyenbiztosítunk gyermekülést (0-18 kg-ig) az autóbérlés idejére.
 5. A bérautókat kérésre házhoz szállítjuk.A kiszállítás történhet többek között lakáshoz, házhoz, nyaralóhoz, utazási irodához, hotelhez, panzióhoz vagy a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre (Ferihegy nemzetközi repülőtér)is. Bérautóinkat olcsóbban kiszállítjuk, mintha taxival jönne érte.
 6. Csak alacsony összegű kaucióletétele szükséges a bérautó használata előtt.
 7. A bérautókon mindig jó állapotú, az évszaknak megfelelő gumiabroncsok vannak felszerelve. Autóinkat rendszeresen ellenőrizzük a biztonságos közlekedés érdekében.
Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: