Bérautó kiszállítás Budapesten és környékén

Ha autót szeretne bérelni, akkor általában fel kell keresnie egy autókölcsönzőt, amely akár 60 percnyi útra is lehet Öntől. Vagy esetleg kérheti a bérautót egy belvárosi csomópontra, de ha Ön épp nem ezen pontok közelében tartózkodik, akkor bizony ez sem kedvező megoldás. Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. viszont oda viszi Önnek a kölcsönautót, ahová csak szeretné.

Sok esetben akkor van szükség bérautóra, ha épp a fővárosba érkezik az ügyfél vidékről, esetleg külföldről. Választhatná a Budapesten belüli utazásra a tömegközlekedést is, ám az egyre kevésbé biztonságos, több tízperces késések jellemzik, ezáltal lassú, és bizony zsúfolt is.  Márpedig egy hosszú út után mindenki szeretne minél hamarabb, kényelmesen hazaérni.

Kilépve a pályaudvarról vagy a Ferihegyi repülőtér épületéből, felfedezhetünk egymás mögött sorakozó taxikat is. A gyorsaság és a kényelem ez esetben legtöbbször nem kérdés, de mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk, és az sem árt, ha tudjuk, hogy melyik útvonal a legrövidebb a célpontunkig. Külföldről érkező turistáknak erre különösen érdemes felhívni a figyelmét.

Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. bérautó házhozszállítási akciójának keretein belül olcsóbban kiszállítja a megrendelt gépkocsit, mintha taxival jönne el érte. A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, a Népliget buszpályaudvar, valamint a Déli-, Nyugati-, vagy Keleti pályaudvar mellett kérheti a kölcsönautót Budapesten és környékén bárhová. Tartózkodjon bárhol – lakóháznál, nyaralónál, hotelnél, panziónál – a megbeszélt időpontban mi kiszállítjuk Önnek a kért személyautót.

Bérautó házhozszállítás szolgáltatásunk érvényes Suzuki, Opel és Ford kölcsönözhető járműveinkre egyaránt. A megrendeléshez hívhat minket telefonon, küldhet e-mailt, vagy kitöltheti a honlapunkon található rendelés űrlapot is. Ezen a felületen kiválaszthatja a bérlés első és utolsó napját, valamint, hogy hol szeretné átvenni, majd pedig leadni az autót.

Bérautóink minimum 2 napra kölcsönözhetőek. Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft.-nél ez az átvételtől számítva 2×24 órát jelent, így velünk akár 1 napi bérleti díjat is megspórolhat.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: