Biztonságos autókölcsönzés minden évszakban

Ha autóval szeretnénk utazni – legyen szó bérautóról, taxiról vagy saját gépjárműről – a legfontosabb a biztonság. Legyen bármilyen évszak, bizony mindig akad valamilyen tényező, amely megnehezítheti a közlekedést. Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft.-ként célunk, hogy a kritikus helyzetekben is maximális teljesítményt nyújtsanak a bérlésre kínált autóink.

Télen olyan környezeti tényezők, mint a havazás, az ónos eső, illetve a fagy, tavasszal az ivarzó vadállatok, nyáron a nagy meleg, ősszel pedig az esőzések növelik a balesetek kockázatát. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy bérautóink évszaktól függetlenül, folyamatos ellenőrzés és szervizelés alatt álljanak. Minden évben a megfelelő időben felkerülnek autóinkra a jó minőségű, téli gumiabroncsok, melyek elengedhetetlen részei a személyautóknak a hideg hónapokban. Mielőtt átadjuk a kiválasztott gépjárművet a bérlőnek, meggyőződünk annak tisztaságáról és hibátlan működéséről: ellenőrizzük a lámpákat, a fékeket, az ablakmosó- és a motorolaj szintjét, stb. Egy megbízható autókölcsönző minden esetben hasonlóan cselekszik.

Fontos, hogy csak olyan helyről béreljen autót, ahol szemmel látható a megbízhatóság és a precizitás. Ha egy autókölcsönzőben a járművet épp az Ön érkezésekor ássák ki a hó alól, majd nem indul el elsőre, de még második próbálkozásra sem, ráadásul egy belső takarítás is ráfér, akkor inkább válasszon máshonnan bérautót. Azok az autók, amelyek már első ránézésre is elhanyagoltnak látszanak, valószínűleg motorikusan sincsenek rendben, és indulás előtt szükségük lehet egy teljes szervizelésre, sőt akár néhány alkatrész kicserélése is indokolt lehet.

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön kényelmesen és biztonságosan utazhasson a kiválasztott bérautójával. Előfordulhatnak viszont olyan esetek, amikor hiába az autókölcsönző és a bérlő maximális igyekezete és figyelmessége, megtörténik a baleset. Sajnos a velünk egy úton közlekedők autójának megbízhatóságát és a vezetők éberségét, valamint szabályosságát nem tudjuk befolyásolni.

Amennyiben baleset éri Önt – akár Ön okozza azt, akár a másik sofőr – és nem történik komoly sérülés, mindenképp hívjon rendőri segítséget és pontosan töltse ki a baleseti bejelentő nyomtatványt. Ezt követően pedig ne felejtse el értesíteni autókölcsönzőnket a +36 30 466 5202 telefonszámon.

Érdemes tudnia, hogy a Casco biztosítás önrésze 10%. Ez azt jelenti, hogy ha az autóval kár történik, a biztosító a kár összegéből önrészt von le. Ezt az önrészt a bérlőnek kell megfizetnie, ha balesetet okoz, vagy ellopják tőle a járművet. A biztosító kár mértékének 10%-át vonja le. Amennyiben a kár mértékének 10%-a nem éri el a gépjárműre megállapított minimum 100.000 Ft összeget, úgy a biztosító a minimum összeget vonja le önrészként. Ha a kár mértéke a minimum összeget sem éri el, akkor a biztosító nem térít. Ebben az esetben a helyreállítás költségei bérlőt terheli

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: