Hurrá nyaralunk! Utazás bérautóval

Amikor 30 °C fölé emelkedik a hőmérő higanyszála, akkor valószínűleg sokunk fejében megfordul, hogy ideje lenne valamelyik vízpart mellett hűsölni, relaxálni. A jó hír, hogy az odavezető útnak sem kell kényelmetlennek lennie, hiszen akár belföldön, akár külföldön szeretnénk nyaralni, utazhatunk bérautóval is.

Az autókölcsönzésnek számos előnye van, amiket kifejezetten ajánlott figyelembe vennünk olyankor, amikor egy hosszabb utat tervezünk. A bérautóval való utazás

1. Biztonságos:
A kölcsönözhető járművek rendszeresen ellenőrizve vannak, szervizeltek, mindig az évszaknak megfelelő gumiabronccsal vannak felszerelve, kívül-belül rendben vannak tartva, és akár gyerekülést is igényelhetünk hozzájuk ingyenesen.

2. Kényelmes:
Nem kell a busz vagy a vonat menetrendjéhez igazodnunk, akkor indulunk el, amikor szeretnénk, bármelyik pihenőnél megállhatunk, nem kell az ismeretlen utasok hangos beszédét hallgatnunk, annyira hűtjük le az autó belső terében lévő hőmérsékletet, amennyire szeretnénk, a hotel vagy az apartman környékét is egyszerűbb bejárnunk.

3. Kedvező árú:
A budapesti Automobile-Rent Autókölcsönző alacsony bérleti díjakkal várja ügyfeleit. Ráadásul a feltüntetett napi bruttó autóbérlési árakból a 10. naptól 10%, 20. naptól 20%, 30. naptól 30% kedvezmény jár. Így egy 4-5 fős társaság számára ár-érték arányban valószínűleg jobban megéri bérautóval nyaralni menni, mint tömegközlekedéssel.

Autóbérlés árak: http://www.automobile-rent.hu/arak/

4. Rugalmas:
Az Automobile-Rent Autókölcsönző több településre (Pesthidegkút-Ófalu, Gercse, Erzsébetliget, Széphalom, Budaliget, Máriaremete, Remetekertváros, Hársakalja, Erzsébettelek, Hűvösvölgy, Petneházyrét, Adyliget, Remeteszőlős, Remeteszőlősi lakótelep, Kútgyűrűtelep, Nagykovácsi, Cseresznyés, Zsíroshegyalja, Solymár, Pilisszentiván, Bányatelep, Pilisvörösvár) ingyen, más budapesti és a fővároshoz közeli címekre pedig olcsóbban szállítja ki a bérautóit, mintha taxival mennénk érte. Felár ellenében hétvégén és ünnepnapokon is megoldható az autók átvétele, sőt, távolabbi településre való kiszállítás is leegyeztethető telefonon.

+1 Ha autót bérlünk a hosszú útra, akkor a nyaralás idejére megkímélhetjük a saját személyautónkat. Ez különösen akkor ajánlott, ha már viszonylag régi az autónk, és egy ideje halogatjuk is a szervizelését vagy épp új alkatrészre várunk.

Ami fontos, hogy ha szeretnénk átjutni a határon a bérautóval, akkor azt minden esetben, előre kell jeleznünk az autókölcsönzőnek, és csak engedéllyel tehetjük meg. A nagy hőségben érdemes megcéloznunk a közeli, például a horvát vagy az olasz tengerpartot, de ha inkább itthon maradnánk, akkor szuper választás a Velencei-tó és a Balaton is.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: