Irány a tengerpart bérautóval!

A forró nyári napokon a víz mellett a legkellemesebb a kikapcsolódás. Ha a Velencei tónál vagy a Balatonnál is messzebbre vágyik, akkor érdemes valamelyik közeli tengerpartig utazni. Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft-nél lehetősége van külföldi utakhoz is autót bérelni megfizethető áron.

Aki nem rendelkezik saját járművel, annak három kézenfekvő választása maradt: busz, repülő, bérautó.

A buszos utazás viszonylag pénztárcakímélő, de sokszor cseppet sem kényelmes. Az út tovább tart, mintha kocsival vagy repülővel tenné azt meg, és amellett, hogy kellemetlen lehet egy teljes éjszakán át a buszon ülni, figyelembe kell vennie azt is, hogy nem egyedül utazik. A jármű nem akkor áll meg, amikor Ön szeretné, és vagy túlságos hideg van bent, vagy túl meleg, ráadásul tartózkodhatnak a buszon hangoskodó utasok, akik zavarhatják Önt a pihenésben.

A repülő sokkal gyorsabb és kényelmesebb, ám nem mindenki engedheti meg magának. Ha mégis ezt a módot választja, akkor a repülőtérre is kérhető tőlünk bérautó. Hogy ne kelljen Önnek plusz utat megtennie érte, szívesen kiszállítjuk a lefoglalt autót a kért címre, a megadott időpontban.

Amikor valaki külföldről érkezik Ferihegyre, munkatársunk a bérlő nevével ellátott táblát tart a kezében, hogy minél könnyebben felismerhető legyen. Igyekszünk megfelelni az igényeknek, és igazán ügyfélbarát megoldásokat nyújtani mindenkinek.

Bérautóval utazni sokkal kötetlenebb, és az idegen országon belül is könnyebben felfedezhet vele új helyeket. Cégünk folyamatos ellenőrzés és szervizelés alatt tartja személyautóit, így az út során megfelelő biztonságot nyújtanak. Érdemes tudni, hogy minél több napra van szükség kölcsön autóra, annál kedvezőbb árat tudunk biztosítani. A gyermek miatt sem kell aggódni, nem keletkezik plusz kiadás, hiszen a gyermekülést ingyen adjuk a bérlés idejére.

Ha úgy dönt, hogy szeretne kikölcsönözni egy gépkocsit, akkor megteheti weboldalunkon keresztül a Rendelés menüpont alatt, vagy írhat nekünk e-mailt, amire 24 órán belül válaszolunk. Sürgős esetben hívhat minket telefonon is a +36 30 466 5202 számon. Telefonos egyeztetéskor kapcsolattartónknak szüksége lesz a foglaláshoz a kiválasztott autó típusára és színére, a bérlés időtartamára, az utazás helyére, valamint arra, hogy szállítanunk kell-e a járművet vagy irodánknál fog történni az átvétel. Az alap adatokon felül fontos, hogy jelezze felénk, hogy külföldre szeretne a gépkocsival utazni. Ha a bérlő nem rendelkezik az engedélyünkkel, akkor az országhatáron lévő kamerarendszer észleli azt, és az autót megállítják. Ez súlyos szerződésszegések számít, további következményekkel és költségekkel, ezért minden esetben szükség van előzetes egyeztetésre.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: