Melyik bérautót válassza? Segítünk!

Mielőtt kiválasztaná az autót, amit ki szeretne bérelni néhány napra, érdemes átgondolnia, hogy pontosan milyen igényei merülnek fel a járművel szemben. Ha például túl kicsi autót választ, az hamar kiderülhet, ám nem biztos, hogy ki tudja cserélni nagyobbra, pont arra az időszakra, amelyikre szeretné, ezért a kellemetlenségek elkerülése érdekében érdemes mindent jól megfontolni.

Ha az autókölcsönzés mellett dönt, az alábbi kérdésekre adott válaszok segíthetnek:
– Hányan fognak utazni a bérautóban?
– Hány csomagot, bőröndöt szállítanak majd benne?
– Mekkora távon fogja használni az autót?
– Fontos lesz a könnyű parkolás?
– Mennyire lesz meleg az utazás idején? Szükség lesz klímára?
– Maximum mennyit szeretne autóbérlésre költeni?
– A benzines vagy a dízel autót részesíti előnyben?
– Szeretne út közben CD-t is hallgatni?

Weboldalunkon négy megbízható bérautó közül választhat:

Opel Corsa C 1.2

A háromajtós, metálkék színű, benzines kisautót elsősorban városi közlekedésre ajánljuk, hiszen méretéből adódóan egyszerű vele a parkolás, és 6-7 literes fogyasztása is kedvező. Két napra már 6000 Ft / nap áron kikölcsönözhető, és minél több időre szeretné kibérelni, annál kedvezőbb áron juthat hozzá.

Suzuki Ignis 1.3 

Az ötajtós, ezüst színű, benzines Suzuki szintén tökéletes választás, ha Budapesten és környékén szeretne kényelmesen és olcsón közlekedni. Akkora, hogy a parkolás a kezdők számára sem okoz vele különösebb gondot, mégis tágas belsővel rendelkezik, így magával viheti a családot is. A Liszt Ferenc Repülőtérre való kiutazáshoz különösen ajánljuk.

Opel Vectra B 1.6 Automata

Opel Vectra automata váltós bérautónkat érdemes kipróbálnia családoknak és cégeknek egyaránt. Metálkék színű autónk hosszú és rövid távra is kitűnő választás. Automata klímával felszerelt, így a legmelegebb napokon is kellemes benne az utazás. A bérleti díja két nap esetén 7000 Ft / nap, de ha több mint 30 napig szeretné használni, akkor az ár napi 4900 Ft-ra csökken.

Ford Focus C-MAX automata

Ha egy igazán tágas, családi járműre van szüksége, akkor a Ford Focus az Ön autója. Kényelmesen utazhat vele Budapesten, az országban vagy a határon túl is, hiszen klíma is található benne, és persze a csomagok számára is biztosan elég lesz a hely.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: