Segítség az első autóbérléshez

Ha még sohasem béreltünk autót, akkor felmerülhetnek bennünk olyan kérdések például, mint, hogy honnan béreljünk, mi alapján válasszunk, melyik autót rendeljük meg, mennyibe fog kerülni, megbízható-e a cég, stb. Fontos, hogy ne döntsünk elhamarkodottan, hiszen egy jó választással sokat spórolhatunk úgy, hogy nem kell lemondanunk a minőségi szolgáltatásról sem.

  1. Lehetőségek a közelünkben

Időt és pénzt is megtakaríthatunk azzal, ha körülnézünk, milyen autókölcsönzők vannak a közelünkben. Ez olyan szempontból is hasznos, ha mi mennénk el a bérautóért, meg akkor is, ha házhoz szeretnénk kérni, hiszen a rövidebb táv valószínűleg olcsóbb is lesz.

  1. Bérautó kiszállítás

Az előző pontból már következik is egy újabb. Nem minden autókölcsönző vállalja, hogy házhoz viszi a kívánt járművet, ezért mindenképp járjunk utána, hogy milyen szolgáltatásai vannak az adott cégnek.

  1. Autókínálat

Bár egy kép is sokat mutathat a rendelkezésre álló autókról, azért legjobb, ha személyesen győződünk meg a járművek állapotáról. Mindemellett pedig azt is el át kell gondolnunk, hogy milyen típusú autóra lenne szükségünk, szeretnénk-e, ha klímás vagy automataváltós lenne, kicsi városi cirkáló legyen, vagy inkább egy nagyobb, egy több fős utazáshoz, stb.

  1. Árak

Ha ki vannak írva a bérleti díjak a honlapra, az már fél siker. Érdemes ezeket összehasonlítanunk, valamint figyelnünk arra, hogy vannak-e további rejtett költségek. Erről mindenképp kérjünk tájékoztatást.

  1. Rugalmasság

Előfordulhat, hogy nyitva tartási időn kívül van szükségünk bérautóra, vagy hétvégén, esetleg valamelyik ünnepnapon. Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. munkatársai SOS helyzetben is kereshetőek és segítőkészek, de ez nem mindenhol van így.

  1. Kedvezmények

A plusz akciók és kedvezmények is megkönnyíthetik a választást. Az Automobile-Rent például ingyenesen biztosít gyermekülést a bérlés idejére, valamint kedvező, sőt, a telephely közelében díjtalan a bérautó kiszállítás, ami nem egy elhanyagolható szempont, ha nem szeretnénk sokat költeni.

  1. Ügyfélvélemények

Ma már az interneten nagyon könnyen találhatunk valós ügyfélvéleményeket. Ne csak a weblapon kiemelteket olvassuk el, hanem például olvasgassunk fórumokon, vagy nézzük meg az adott cég értékelését a Facebook-on. Egy 4-5 csillagos autókölcsönzővel valószínűleg mi magunk is elégedettek leszünk.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: