Hírek

Kirándulás télen bérautóval Budapest környékén

A veszélyhelyzet ideje alatt a Móra Kft. bérautói minimum 10 napra kölcsönözhetőek, ezt az időt pedig célszerű minél jobban kihasználni. Bár a lehetőségeink korlátozottak, érdemes egy-egy hétvégén kikapcsolódni, és felfedezni olyan kirándulóhelyeket, melyek a téli hónapokban is szépek, és ahol élményeket gyűjthetünk. Nem feltétlen kell messzire menni, Budapestet és környékét is bejárhatjuk.

Tovább

4+1 veszély, amire figyelnünk kell télen bérautóval is

A téli hónapokban az utazás során fokozott figyelemmel kell lennünk. Gyakran változhatnak meg a látási viszonyok, az utak felülete, és különböző formában hullhatnak a csapadékok. Az ünnepek környékén ráadásul a forgalom is nagyobb, esetenként pedig a sofőrök is türelmetlenebbek és figyelmetlenebbek. A Móra Kft.-től egészen biztos, hogy műszakilag megfelelő állapotú bérautót kapunk, de az utak során felmerülő veszélyekre így is fel kell készülnünk.

Tovább

Bérelhetek autót a veszélyhelyzet ideje alatt?

A veszélyhelyzet ideje alatt is alakulhat úgy, hogy bérautóra lesz szükségünk. Egyrészt, mert a vírusos időben egészségünket tekintve biztonságosabb gépkocsival utazni, mint tömegközlekedéssel, másrészt pedig váratlanul el is romolhat az autónk. Maximális odafigyelés és az előírt szabályok betartása mellett természetesen nyitva áll az autókölcsönző a bérlők előtt.

Tovább

Ezekre figyeljünk ősszel az utakon

Akár rendszeresen, akár ritkán, alkalmanként vezetünk, az őszi időjárás okozta nehézségekre fel kell készülnünk, mielőtt útnak indulunk. Az esős, hideg napokon kényelmesebb például bérautóval utazni, mint kétkerekűvel vagy tömegközlekedéssel, viszont figyelmesebbnek is kell lennünk. Ha előre tudjuk, hogy mire számíthatunk, valószínűleg könnyebben jövünk ki az esetleges nehezebb helyzetekből is.

Tovább

Őszi kirándulás bérautóval

Az őszi szünet ideális lehet néhány napos kirándulásra és pihenésre, amelyre ajánlott idejében bérautót foglalni. A vírushelyzetre való tekintettel a Móra Kft. autói minimum 10 napra kölcsönözhetőek, de ez azt jelenti, hogy az egyébként is kedvező árakra plusz akció érvényesíthető, így mindenképp érdemes megfontolnunk az ajánlatot.

Tovább

Az autóbérlés előnyei

Bár a legtöbben csak akkor gondolnak országon belüli autóbérlésre, ha saját járművük szerelőhöz kerül, vagy a műszaki állapota nem enged meg egy hosszabb utat, több más helyzetben is jól jöhet egy kölcsönautó. Érdemes lehet gyakrabban megfontolni a bérlést, mert az előnyök között szerepel az is, hogy akár spórolhatunk is az autókölcsönzéssel.

Tovább

Autóbérlés nyáron – Mire figyeljünk?

A ragyogó nyári időben sokkal szívesebben indulunk útnak, látogatjuk meg a rokonokat vagy fedezzük fel az ország különböző pontjait. Ha hosszabb útra tervezünk menni, akkor mindenképp érdemes megfontolni az autóbérlést. Előfordulhat, hogy a bérautó saját gépjárművünknél műszakilag jobb állapotban van és biztonságosabb, a tömegközlekedésnél pedig jóval kényelmesebb.

Tovább

Nyaralás belföldön bérautóval

A veszélyhelyzetnek hivatalosan is vége, így bátran megtervezhetjük belföldi nyaralásunkat. Ha nem áll rendelkezésünkre saját jármű, akkor sem kell buszon vagy vonaton zötykölődnünk. Az ország bármely pontját is válasszuk, bérautóval kényelmesen eljuthatunk oda.

Tovább

Tavasszal is vezessünk biztonságosan

Az, hogy már nem kell havazástól és jég borította utaktól tartanunk, még nem jelenti azt, hogy kevésbé kell figyelmesnek és óvatosnak lennünk az utakon. Minden évszaknak megvannak a maga veszélyei és szeszélyei, amiket szem előtt kell tartanunk, ha épségben szeretnénk hazaérni. Akár saját, akár bérautóval utazunk, érdemes megfogadnunk néhány tanácsot, különösen akkor még nem vagyunk túl rutinos sofőrök vagy egyszerűen csak ritkán ülünk autóba.

Tovább

Mikor lehet szükség bérautóra?

A legtöbben nyaralásunk során kölcsönzünk először autót, amikor külföldön tartózkodunk, ahova busszal vagy repülővel érkeztünk, de a kint töltött idő alatt szeretnénk gyorsan, kényelmesen eljutni több helyre is a környéken. Viszont vannak olyan helyzetek, amikor saját országunkon belül is szükségünk lehet egy bérautóra, akár néhány napra, akár hosszabb távon.

Tovább

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: