5 olyan helyzet, amikor szükségünk lehet bérautóra

Az autóbérlés évről évre egyre népszerűbb Magyarországon is, hiszen sok esetben remek alternatíva a tömegközlekedés vagy akár a saját gépjármű használata helyett is. Ha jelenleg nem is tervezünk autót kölcsönözni, akkor is érdemes tájékozódnunk, hogy amikor sürgősen szükségünk lesz bérautóra, már előre tudjuk, hogy hova fordulhatunk, melyik cégben bízhatunk.

A budapesti Automobile-Rent Autókölcsönző Kft-t az odafigyelés, a megbízhatóság, a rugalmasság, a pontosság, és a becsület jellemzi. A cégünk által kitűzött cél, hogy rendszeresen szervizelt, megbízható bérautókat tudjunk biztosítani, és eleget tudjunk tenni az egyedi kéréseknek, igényeknek is. Nálunk valóban az ügyfél az első. A legnagyobb közösségi oldalon 82 vélemény alapján a maximális 5 csillagból 4,9-et értünk el, amire nagyon büszkék vagyunk.

De milyen helyzetekben jöhet jól egy bérautó?

  1. Ha nincs saját autónk

Egy személyautó fenntartása sajnos nem pénztárcakímélő, gondoljunk csak arra, hogy milyen gyorsan csökken az értéke, és mennyit kell időnként ráköltenünk: átírási díj, biztosítás, súlyadó, gépjárműadó, szervizdíj, benzin, stb. Hogy ezeket megspóroljuk, vagy gyalog, esetleg kerékpárral indulunk útnak, vagy a tömegközlekedést választjuk. Ám előfordulhat, hogy egyes esetekben sokkal kényelmesebbnek és biztonságosabbnak bizonyul, ha autót bérlünk, például hosszabb utakra, és ha egyszerre többen, az egész családdal utaznánk.

  1. Ha elromlott az autónk

Autónk sokszor a legváratlanabb helyzetekben romlik el, és ilyenkor előfordulhat, hogy napokig ott kell hagynunk a szervizben és nélkülöznünk kell. Ilyenkor nagy segítség lehet egy megbízható bérautó, amit nyugodtan használhatunk addig, amíg el nem készül a gépkocsink. Ráadásul, ha szeretnénk, kérhetjük a kiválasztott jármű kiszállítását például a szervizhez is, így nem kell taxival érte mennünk.

  1. Ha nagyobb autóra van szükségünk

Ha több fővel, csomagokkal szeretnénk például vidékre utazni a nagyszülőkhöz, akkor kisméretű autónk nem biztos, hogy elég helyet fog biztosítani számunkra. Ilyenkor érdemes kikölcsönözni egy tágasabb négykerekűt, például egy Ford Focus C-Max-ot.

  1. Ha ki szeretnénk próbálni egy autótípust

Ha autóvásárláson törjük a fejünket, és van olyan autó a kölcsönzőben, amilyet kiszemeltünk, akkor néhány napra érdemes bérbe venni, hogy meggyőződjünk arról, megfelel-e nekünk az a típus hosszú távon.

  1. Ha külföldre szeretnénk utazni

Ha saját gépkocsink nem elég nagy, esetleg nem elég megbízható, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk terhelni egy hosszabb, külföldi utazással, akkor bérelhetünk helyette egy olyan járművet, amellyel biztonságosan és kényelmesen legurulhatunk akár a tengerpartra is. Ami fontos, hogy erről egyeztessünk az autókölcsönzővel is.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: