Autóbérlés mindenszentek idejére

Az ősz olyan ünnepnapokat tartogat számunkra, melyekhez sok esetben praktikus megoldás lehet az autóbérlés. Míg az október 31. éjszakáján tartott halloween a vidámságról szól, addig a november 1-jei mindenszentek és a másnap következő halottak napja bizony a legszomorúbb ünnepeink közé tartoznak.

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak, bár napjainkra szinte az egész világon elterjedt. Magyarországon is egyre többen faragnak töklámpásokat, majd bújnak valamilyen ijesztő jelmezbe október 31-én, és töltik zenés szórakozással az éjszakát.

Ha távoli ismerősökkel szeretnénk ünnepelni, akkor érdemes egy megbízható autókölcsönzőtől kivett bérautóval elindulni. Azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy ez esetben valakinek szigorúan ragaszkodnia kell ahhoz, hogy nem fog alkoholt fogyasztani a buli előtt és közben sem. A bérautókra van érvényes casco biztosítás, azonban az okozott károkért bizony minden esetben felelősséget kell vállalnia a vezetőnek, de persze az utasok biztonságát is fontos lenne szem előtt tartani.

Autóbérlés az ünnepekre, vagy hosszú hétvégére

November 1-jén és 2-án a legtöbb magyar ember útnak indul, hogy mécsest gyújtson szerettei sírhelyénél. Sajnos az elhunyt rokonok és családtagok sokszor az ország különböző pontjain nyugszanak, ezért elengedhetetlen a hosszabb-rövidebb autós utazás. Ha nem rendelkezünk saját gépjárművel, akkor már 3-4 fő együtt utazó esetén érdemes fontolóra venni, hogy olcsóbb lehet egy bérautó mint a tömegközlekedés..

A tapasztalatok azt mutatják, hogy már 3-4 fő esetén a autóbusz és a vonat is komolyan megterheli a pénztárcát. A felnőtt menetjegyek bizony drágának mondhatóak. Több személy esetén kifizetődőbb lehet autót bérelni és annak, valamint a benzin költségét elosztani egymás között. Kölcsön autóval utazni ráadásul sokkal kényelmesebb, mint a gyakran igen rossz állapotú tömegközlekedési eszközökkel. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy nem kell az busz- és vasútállomásokról még hosszasan gyalogolni a virágokkal és koszorúkkal a temetőkig, hanem a közvetlen közelükben állhatunk meg. Esős napokon – márpedig az ősz tartogat néhányat belőle – egy bérautó nagy segítség lehet.

Budapesti autókölcsönző

Ráadásul, az Automobile-Rent budapesti autókölcsönző olcsóbban házhoz szállítja a kiválasztott bérautót, mintha taxival mennénk érte, így a felesleges köröket is megspórolhatjuk. Csak írjuk le, vagy mondjuk el a megrendeléskor, hogy hol szeretnénk átvenni, valamint, hogy hol tervezzük leadni a gépkocsit.

Ha kiválasztottuk, hogy melyik bérautót kívánjuk kikölcsönözni – Oper Corsa, Opel Vectra, Suzuki Ignis, vagy Ford Focus C-MAX – rendelésünket leadhatjuk e-mailben a rent@automobile-rent.hu címen, a bérautó rendelés űrlapon keresztül, vagy telefonon a +36 30 466 5202 számon is. Mivel az ünnepek ideje alatt jellemzően többen szeretnének bérautóval utazni Budapesten és környékén egyaránt, érdemes minél hamarabb leadni a foglalást.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: