Bérautóval az ünnepekkor

A leggyorsabb, a legkényelmesebb, és ha nincs saját gépkocsink, akkor valószínűleg az egyik legolcsóbb módja, hogy az egész család eljusson a távoli rokonokhoz is, ha autót bérlünk. Tehát mielőtt megvásárolnánk jegyeinket valamelyik tömegközlekedési eszközre, érdemes átgondolnunk, hogy valóban az éri-e meg nekünk a legjobban.

Aki utazott már vonattal vagy busszal az tudja, hogy sokszor nagyon zsúfoltak, és alig lehet ülőhelyet találni, különösen akkor, ha nem az első megállók valamelyikén szállunk fel. Ha többen utazunk, és nem tudunk egymás mellett leülni, ez bizony nagyon kellemetlen tud lenni, főként, ha gyerekek vagy idősek is velünk tartanak.

Hátrány továbbá, hogy a tömegközlekedési járművek gyakran kívül-belül piszkosak, mindenhol hemzsegnek a baktériumok. A hőmérséklet általában vagy túl magas, vagy túl alacsony, és csak nagyon ritkán megfelelő. Ráadásul kalkulálnunk kell azzal is, hogy a vonatok viszonylag sokszor és sokat késnek különféle okok miatt.

Tegyük fel magunknak a kérdést: Biztosan így szeretnénk az ország másik felébe utazni több tízezer forintért karácsonykor?

Az autóbérlés előnyei

Az autóbérlés mindössze néhány ezer forint naponta és, ha ehhez hozzáadjuk a benzinköltséget, valamint az esetleges pályamatrica díjat, majd leosztjuk öt főre, akár kedvezőbb árat is kalkulálhatunk, mint a tömegközlekedés esetében. Ami azonban biztos, hogy az autóbérlés jobban megéri, így igazán olcsó a bérautó.

Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. bérautói rendszeres műszaki ellenőrzéseken vesznek részt és mindig az adott évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal felszerelve kerülnek átadásra. Egy gyermek számára a gyerekülés ingyen igényelhető, tehát kiemelt figyelem irányul a biztonságra.

A kölcsönözhető autók kívül és belül egyaránt tiszták, így kellemes érzés lesz beülni a kiválasztott járműbe. Ha az egész család együtt utazik, akkor érdemes a Ford Focus C-MAX egyterű automata váltós családi kölcsöngépkocsit választani, hogy mindenki és minden csomag kényelmesen elférjen a tágas utastérben és a méretes csomagtartóban.

Bérautó kiszállítás Budapesten és környékén

Ha az autókölcsönzés mellett döntünk, akkor nem kell attól tartanunk, hogy ázva-fázva kell eljutnunk az állomástól a célpontig, hiszen a lehető legközelebb választhatunk parkolóhelyet. Ráadásul Budapesten és környékén az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. kedvező áron vállal bérautó kiszállítást, így még csak el sem kell mennünk a telephelyig. Azt, hogy hol történik a bérautó átvétele és a leadása, azt a bérlő dönti el.

A bérautó rendelés űrlapon keresztül egyszerűen megadhatóak az autóbérléshez szükséges adatok, de foglalhatunk autót e-mailben vagy telefonon is. Ahogy nekünk a legkényelmesebb.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: