Ingyenes bérautó kiszállítás autókölcsönzőnk közelében

Ahogy a legtöbb szolgáltatás igénybevételekor, úgy természetesen az autóbérlés kapcsán is kiadásokkal kell számolnunk, ám nem mindegy, hogy egy-egy alkalommal mennyit költünk el. Mielőtt kiválasztanánk a számunkra legszimpatikusabb autókölcsönzőt, érdemes tájékozódnunk az árakról. Ne csak a napi díjat vegyük figyelembe, érdeklődjünk kedvezmények után, járjunk utána mennyi a kiszállási díj, és kérdezzük meg, hogy milyen költségekkel szükséges még kalkulálnunk.

Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. számára kiemelten fontos az ügyfelek elégedettsége. Célunk, hogy akár a zsúfolt tömegközlekedés helyett is érdemesebb legyen inkább autóbérlés mellett dönteni, hiszen sokkal kényelmesebb gépkocsival utazni, főleg, ha gyermekeket is szeretnénk magunkkal vinni. Kisebb gyerkőcök esetében ingyenes gyerekülést is biztosítunk a bérlés idejére.

Ha valaki hosszú távon tervez bérautót használni, nálunk már napi 4200 Ft-os áron megteheti. Minél több napra van szükség a kiválasztott járműre, autókölcsönzőnknél annál kedvezőbb a díj. Az Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. a 10. naptól 10%, a 20. naptól 20%, a 30. naptól pedig 30% kedvezményt biztosít minden ügyfele részére.

Ártáblázatunk itt érhető el: http://www.automobile-rent.hu/arak/

Hogy bérlőink további pénzt és időt spórolhassanak meg, vállaljuk autóink kiszállítását is igen alacsony árakon Budapesten belül és vidékre egyaránt. Ez a szolgáltatásunk különösen kedvező lehet azok számára, akik a Budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről szeretnének bérautóval továbbutazni. Némi felár ellenében a nyitvatartási időn kívül is bérlőink rendelkezésére állunk. A kifogástalan kiszolgálás érdekében a +36 30 466 5202 telefonszámon javasolt érdeklődni minden bérlés előtt.

Hogy még többet tudjunk nyújtani, 2018-ban elindítottuk ingyenes bérautó kiszállítás szolgáltatásunkat is. Azokra a településekre tudjuk díjmentesen kivinni a megrendelt bérautókat, amelyek autókölcsönzőnk közelében találhatóak. Készítettünk is egy listát, amelyet érdemes elolvasni, hiszen az ingyenesség jelenleg csak ezekre a helységekre vonatkozik:

Pesthidegkút-Ófalu, Gercse, Erzsébetliget, Széphalom, Budaliget, Máriaremete, Remetekertváros, Hársakalja, Erzsébettelek, Hűvösvölgy, Petneházyrét, Adyliget, Remeteszőlős, Remeteszőlősi lakótelep, Kútgyűrűtelep, Nagykovácsi, Cseresznyés, Zsíroshegyalja, Solymár, Pilisszentiván, Bányatelep, Pilisvörösvár

Az ingyenes kiszállításért cserébe, csak egyetlen kérésünk van: a kiszállító kollégánkat autókölcsönzőnk telephelyére (1028 Budapest, Temető utca 19.) kérjük minden esetben visszahozni. Ezt követően, a megbeszéltek és a szerződésbe foglaltak szerint, szabadon használható a bérautó.

Bérleti szerződésünk itt érhető el: http://www.automobile-rent.hu/szerzodes/

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: