Itt a tavasz! Kirándulás bérautóval + tippek

Ahogy melegedik az idő, egyre több időt szeretnénk a szabadban tölteni. A tavasz remek évszak a kirándulásokhoz. Ha nincs saját gépkocsink, érdemes elgondolkozni azon, hogy mivel induljunk útnak. A bérautó esetenként bizony sokkal jobb megoldás lehet a buszokkal és a vonatokkal szemben is.

Sajnos a tömegközlekedés egyre drágább, ám sok szempontból mégsem kellemes az ilyen járművökön az utazás. A vonatnál előny lehet, hogy biztosan nem fogunk dugóban üldögélni, de így is számolhatunk meghibásodás és baleset miatti késéssel is. A körülöttünk ülőket nem válogathatjuk meg, így zavaró és akár veszélyes is lehet egy vonatos út.

Bár az autóbuszokon általában nyugodtabb a hangulat, a zsúfoltság, és a túl hideg vagy a túl meleg szintén negatívan érinthet minket. A tisztaság pedig gyakran csak álom a tömegközlekedési eszközökön. Gyerekekkel ráadásul nehéz igazodni a menetrendhez, így mielőtt útnak indulunk, szinte biztos, hogy kapkodni fogunk és stresszesek leszünk.

Ha autót bérelünk, akkor nem kell sokkal mélyebben a zsebünkbe nyúlnunk, mégis egy minőségibb szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A budapesti Automobile-Rent Autókölcsönzőben az autók rendszeresen szervizeltek és megbízhatóak. A bérlőnek csak tankolnia és vezetnie kell a kiválasztott gépkocsit, ami biztosan eljuttatja a kiválasztott helyszínre. Emellett cégünk ügyel a tisztaságra is, így jó szívvel ajánljuk kölcsönözhető személyautóinkat akár kisgyermekes családoknak is. Ha szükséges, a bérlés idejére ingyen gyermekülést is biztosítunk bérlőinknek.

A bérautóval való utazás további előnye, hogy nem kell sietni a buszra vagy a vonatra. Ha 10 perccel később indulunk el a tervezettnél, az sem probléma. Ráadásul a kiválasztott kirándulóhelyen és környékén is sokkal egyszerűbb és kényelmesebb gépkocsival a közlekedés.

Továbbá azzal is megkönnyítjük ügyfeleink dolgát, hogy a kiválasztott bérautót kérésre, Budapesten és környékén kedvező áron házhoz visszük. Sőt, az autókölcsönzőnk közelében lévő településekre ingyen szállítunk, cserébe csak azt kérjük, hogy hozzák vissza telephelyünkre munkatársunkat.

Családoknak, nagyobb társaságoknak, vagy több csomaggal utazóknak Ford Focus C-MAX 1.6 dízel bérautónkat ajánljuk. Az 5 ajtós, ezüstszínű jármű klímás, alacsony fogyasztású, és tágas belterű, így tökéletesen megfelel kirándulásokhoz.

Tippek, hogy hova érdemes tavasszal ellátogatni:

– Alcsúti Arborétum (Budapesttől mindössze 40 kilométerre)
– Balatonboglár Kaland­park és Bobpálya (és a Balaton környéke)
– Tatai Fényes Tanösvény (csak napos időben javasolt)
– Óbányai-völgy (a Kelet-Mecsekben)

Természetesen külföldi helyszín is választható, de ahhoz mindig külön egyeztetés és engedély szükséges.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: