Melyik bérautót válassza? Segítünk a gépkocsi bérlésben!

Mielőtt gépkocsi bérlésre adná a fejét érdemes átgondolnia, hogy pontosan milyen igényei merülnek fel a bérkocsival szemben. Ha például túl kicsi autót kölcsönöz, az hamar kiderülhet, ám nem biztos, hogy azonnal ki tudja cserélni nagyobb bérautóra. Alacsony fogaszású olcsó kisautót, vagy automata váltós, esetleg klímás gépkocsit bérelne? Segítünk az autókölcsönzésben…

Ha az autókölcsönzés mellett dönt, az alábbi kérdésekre adott válaszok segíthetnek:

  • Hányan fognak utazni a bérautóban?
  • Mennyi csomagot, bőröndöt szállítanak majd a bérautóval?
  • Mekkora távon fogja használni a kölcsönautót?
  • Fontos lesz a könnyű parkolás?
  • Mennyire lesz meleg az utazás idején? Szükség lesz klímás bérautóra?
  • Maximum mennyit szeretne autóbérlésre költeni?
  • A benzines vagy a dízel bérautót részesíti előnyben?
  • Szeretne út közben CD-t is hallgatni?
  • A nyári forróságban inkább klímás bérelt gépkocsival utazna akár külföldre?

Gépkocsi bérlés Budapesten

Budapesti autókölcsönzőnkben négy megbízható bérautó közül választhat:

Opel Corsa C 1.2 bérautó

A háromajtós, metálkék színű, benzines kisautót elsősorban városi közlekedésre ajánljuk kibérelni, hiszen méretéből adódóan egyszerű vele a parkolás, és 6-7 literes fogyasztása is kedvező. Két napra már 6000 Ft / nap áron kikölcsönözhető, és minél több időre szeretné kibérelni, annál olcsóbbak a bérautó árak, mivel hosszabb időtartamra kikölcsönzött autóink bérleti díjából tartamkedvezményt nyújtunk.

Suzuki Ignis 1.3 bérelhető autó

Az ötajtós, ezüst színű, benzines Suzuki bérautó szintén tökéletes választás, ha Budapesten és környékén szeretne kényelmesen és olcsón közlekedni. Akkora, hogy a parkolás a kezdők számára sem okoz vele különösebb gondot, mégis tágas belsővel rendelkezik, így magával viheti a családot is. A Liszt Ferenc Repülőtérre (régi nevén Ferihegy) való kiutazáshoz különösen ajánljuk.

Opel Vectra B 1.6 Automata váltós bérautó

Opel Vectra automata váltós bérautónkat érdemes kipróbálnia családoknak és cégeknek egyaránt. Metálkék színű bérautónk hosszú és rövid távra is kitűnő választás. Automata klímával felszerelt, így a legmelegebb napokon is kellemes benne az utazás. A bérleti díja két nap esetén 7000 Ft / nap, de ha több mint 30 napig szeretné kibérelni a gépkocsit, akkor a napi autóbérlés díja 4900 Ft-ra csökken.

Ford Focus C-MAX egyterű automata váltós gépkocsi

Ha egy igazán tágas,egyterű és automata váltós családi gépkocsira van szüksége, akkor a Ford Focus az Ön autója. Kényelmesen utazhat vele Budapesten, az országban vagy akár külföldre is, hiszen klíma is található benne, és persze a csomagok számára is biztosan elég lesz a hely. Bérgépkocsival külföldre c. írásunkban található információkat is kérem olvassa el!

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: