Hasznos weboldalak bérlőinknek

Autóbérlő ügyfeleink ezen az oldalon találják a Móra Kft., régi nevén Automobile-Rent Autókölcsönző Kft. által hasznosnak tartott weboldalak címét és rövid bemutatását. Azokat az oldalakat kívántuk összegyűjteni, melyek segítségére lehetnek, ha Ön autót bérel, bérautót használ vagy turistaként Budapest és Magyarország látványosságait, nevezetességeit szeretné megtekinteni.

Autózással kapcsolatos weboldalak

Állami Autópálya Kezelő Zrt.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. feladata a kezelésébe tartozó gyorsforgalmi úthálózat üzemeltetése, fenntartása és a díjas szakaszokon az úthasználati jogosultság ellenőrzése. Az autóbérlő személy az autópálya használatáról és a matricák vásárlásáról kaphat hasznos információkat.

Autóbaleset esetén

Baleseti bejelentő
Ne feledje! Ha az autóbérlés során baleset éri, értesítenie kell az autókölcsönző munkatársát is!

Térkép – navigáció alkalmazás letöltése ingyen

Waze Android mobilos GPS térkép alkalmazás
Waze iPhone mobilos GPS térkép applikáció

Android és iPhone tulajdonosok is könnyen telepíthetik mobiltelefonjukra az ingyenesen letölthető GPS alapú közösségi térkép és navigációs alkalmazást. Csak adja meg a célállomást és a Waze a legrövidebb, vagy a leggyorsabb útvonalon elnavigálja Önt bérautójával. A Waze a legnagyobb budapesti dugókat is képes kikerülni, mert valós idejű forgalmi adatokkal dolgozik.

Parkolóhely kereső Budapesten

Parkl – parkolóhely kereső Androidra
Parkl parkoló kereső iPhone mobilokra

A Parkl névre keresztelt ingyenes parkolóhely kereső Android és iPhone alkalmazás Budapesten segít bérautójának biztonságos és fedett parkolóhelyet találni.

Magyarország nevezetességei bérautóval

Magyarország turisztikai régiói

Járja be Magyarországot bérautóval! Tekintse meg a turisztikai régióinkat, Nyugat-Dunántúltól kezdve, Budapesten át az Észak-Alföldig!

Budapesti látványosságok

Budapest

Budapest bemutatása, programok, látványosságok.

Ingatlanközvetítés Magyarországon

Eladó/kiadó lakások, házak, telkek, egyéb ingatlanok (moraingatlan.hu)

Ha hosszabb ideig tervez Magyarországon tartózkodni, lakást/házat bérelne, ingatlant vásárolna vagy eladna, keresse fel ingatlanközvetítő partnerünket, aki készségesen segít megtalálni önnek a megfelelőt.

Azonnali elérhetőség
Tel:
Email: